Arama Yap

Türkiye Hava Sporları Federasyonu
ONLİNE HİZMETLER
Federasyona ait online hizmetlere buradan ulaşabilirsiniz

SOSYAL MEDYA
Gelişmelerden haberdar olmak için bizi sosyal medyada takip edin

THSF Yelkenkanat Eğitim Kurulu Duyurusu

Bilindiği üzere Yelkenkanat Branşı Antrenör ve Hakem yetiştirme kursları hususunda geçtiğimiz dönemlerde ciddi çalışmalar yürütülmüş, gerek Ulusal ve Uluslararası Hakemlik gerekse I. Kademe ve II. Kademe Yelkenkanat Antrenörlük kursları başarıyla tamamlanmıştır. Yapılan bu çalışmalar neticesinde sporcu yetiştirme ve yarışma düzenleme kabiliyeti adına Yelkenkanat Sporunun Spor Federasyonu entegrasyonu tamamlanmış, sporcuların federasyon entegrasyonunun yapılması planlanmıştır.

Bu kapsamda;
Halihazırda Türkiye Hava Sporları Federasyonu öncesinde Yelkenkanat Sporu ile ilgili eğitim alarak Ulusal ve Uluslararası sporcu özgeçmişine sahip pilotların sporculuk özlük bilgilerini içerir belgelerin değerlendirilmesi gerekmektedir.

Bu sebeple sporcuların 10/03/2022 tarihinden başlayarak 25/03/2022 Tarihine kadar ilgili evraklarını yelkenkanat@thsf.org.tr e-mail adresini PDF formatı ile göndermeleri önemle duyurulur.

Duyuru ilan tarihi olan 09/03/2022 tarihinden sonra alınan belgeler dikkate alınmayacaktır.

All Right Reserved : 2020 - 2022
version 1.1.5